Cea despre care se crede că ar fi iubita lui Vladimir Putin în acest moment se numește Alina Kabaeva. Ea nu se află acum în Rusia, dar prietenele sale îi cer acesteia să meargă la Moscova și să discute cu liderul de la Kremlin despre încetarea focului din Ucraina, pentru că deși nu ascultă de nimeni, ar putea să țină cont de părerea ei. 

Alina Kabaeva, rugată de prietene să plece la Moscova

A trecut deja o lună de când trupele armate ruse au atacat pentru prima dată Ucraina, iar de atunci focul nu se mai oprește în cele mai mari și importante orașe ale țării. Cel mai afectat oraș este Mariupol care s-a transformat într-o ruină și unde încă se mai află peste 100.000 de oameni blocați care nu au mâncare, apă sau medicamente și care cred că nu vor scăpa cu viață.

Multe dintre prietenele presupusei sale iubite cred că ea este una dintre puținele persoane care l-ar putea convinge să pună capăt agresiunilor asupra Ucrainei. Acestea i-au transmis Alinei o serie de mesaje prin care i-au cerut să plece la Moscova și să discute despre aceste probleme cu el și, cine știe, poate o va asculta măcar pe ea.

“Prietenele Alinei o imploră să zboare la Putin și să-l convingă să pună capăt războiului. Se pare că el nu ascultă pe nimeni, dar poate că ar putea să o asculte pe ea. Putin este înconjurat de inele și inele de securitate. Alina spune că nu știe dacă poate ajunge la el – și chiar dacă o face, nu știe dacă va putea ieși din nou pentru a fi alături de copiii lor.”, a declarat o sursă pentru Page Six.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Martie 2022 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.