Actorul american de comedie Pete Davidson nu va mai zbura în spațiu, așa cum anunțase inițial. „Nu se mai poate să se alăture echipajului NS-20 pentru această misiune”, a anunțat compania spațială Blue Origin într-un comunicat, neprecizând însă și motivele retragerii sale din zborul programat pentru 23 martie. 

Actorul de comedie Pete Davidson nu va mai zbura în spațiu, așa cum anunțase inițial

Starul de 28 de ani, care apare din ce în ce mai des în tabloidele internaționale după ce a dezvăluit că are o relație cu Kim Kardashian, nu va mai zbura săptămâna viitoare în spațiu.

Compania spațială Blue Origin, înființată de miliardarul Jeff Bezos, care l-a invitat pe artist să facă această călătorie, nu a menționat motivele retragerii sale din zborul programat pentru 23 martie.

Este vorba despre o deplasare de 11 minute la bordul unei rachete care urma să fie lansată de la o bază situată în vestul statului american Texas. Ceilalți cinci pasageri, preponderent afaceriști, au plătit o anumită sumă, care nu a fost dezvăluită, pentru această călătorie.


  • Misiunea a fost amânată pentru 29 martie, iar Blue Origin a declarat că va anunța în curând cel de-al șaselea membru al echipajului.

Mai multe vedete au fost transportate pe orbită

Jeff Bezos a participat și el la primul zbor cu pasageri al rachetei New Shepard. De atunci, rachetele companiei Blue Origin au transportat pe orbită mai multe vedete, cum ar fi actorul William Shatner și Laura Shepard Churchley, fiica lui Alan Shepard, primul american care a ajuns în spațiu.

Detalii despre relația dintre Kim Kardasian și Pete Davidson

Cei doi au fost fotografiați pentru prima dată ținându-se de mână în timp ce se aflau într-un parc de distracții. Aceștia nu au oferit prea multe detalii despre povestea lor de dragoste, dar au fost văzuți de multe ori împreună. Au petrecut în Palm Springs, California, ziua de naștere a lui Davidson, în noiembrie, și au luat o cină romantică în Staten Island, New York.

Citeste si:
Renovarea inteligentă! Alegerea iluminatului potrivit pentru un...
Renovarea inteligentă!...

Doar actorul, în timp ce discuta cu Kay Adams, gazda emisiunii „The TV Show!” de la People despre parteneriatul său cu Hellman’s Mayo pentru o viitoare reclamă la Super Bowl, a vorbit scurt și despre viața sa privată.

„Ei bine, nu prea am Instagram. Nu am Instagram sau Twitter sau alte chestii din astea. Deci, cea mai mare parte a vieții mele de zi cu zi este să mă urc în mașini și să mă prezint la un platou”, a spus comediantul.

„Sau, dacă plec, fie stau cu prietenii, fie mă relaxez cu prietena mea înăuntru. Așa că nu fac mare lucru”, a continuat el, referindu-se la Kardashian în vârstă de 41 de ani.

Comediantul a spus că interesul fanilor pentru viața sa privată a fost zero. Cu toate acestea, de când se află într-o relație cu Kim Kardashian, acesta a fost mereu pe prima pagină a tabloidelor.

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.