Războiul din Ucraina nu se dă doar pe teritoriul acestei țări, ci și în mediul online. Vladimir Putin a dat o lege care le interzice rușilor să folosească termenii de „război” sau invazie sau să vorbească în vreun fel despre atacurile sare din țara condusă de Vladimir Zelenski, președintele care a devenit un simbol al libertății în întreaga lume care îl apreciază pentru curajul și patriotismul de care a dat dovadă până acum. 

Influncerii din Rusia, distruși de decizia lui Putin

Liderul de la Kremlin a anunțat că interzice accesul la Instagram în Rusia, moment în care o parte dintre cei mai cunoscuți influenceri au reacționat și nu le vine să creadă faptul că vor pierde conturile cu milioane de urmăritori la care muncesc de ani de zile și de pe urma cărora au câștigat sume enorme de bani.

Una dintre cele care li s-a plâns fanilor din mediul online este Olga Buzova, o influenceriță în vârstă de 36 de ani care a reușit să convingă milioane de oameni să o urmărescă pe rețelele sociale.

„Nu îmi este frică să recunosc că nu vreau să vă pierd. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Nu știu. Mi-am împărtășit viața, munca și sufletul. Aceasta este o parte a sufletului meu. Simt că o mare parte a inimii mele și viața mea îmi sunt luate.”, a spus Olga Buzova, potrivit Insider.

În timp ce ea se plângea de faptul că își pierde contul de Instagram, munca depusă și umăritorii, câteva persoane au avut grijă să îi atragă atenția asupra faptului că în Ucraina, oamenii mor și copiii se ascund pe la metrou, iar ea nu face altceva decât să se vaite de un lucru nesemnificativ.

„Doamne, în Ucraina, oamenii mor, copiii sunt în metrou, nu au unde să doarmă, au pierdut totul, iar tu plângi din cauza Instagramului.”, „Plângeți pentru cei morți în război!”, i-au transmis internauții în comentarii Olgăi.

Între timp, alți influnceri din Rusia încearcă să ia legătura în alte moduri cu admiratorii lor alegând, de exemplu, Telegram.
















O postare distribuită de Валерия Чекалина (@ler_chek)

Citeste si:
Planul de pace în 10 puncte a lui Zelenski. Putin: „Ucraina poate...
Planul de pace în 10 puncte...

„Instagram nu mai există. Voi fi aici acum. Abonați-vă pentru conținut suplimentar, nașterea și fiul meu vor fi pe VKontakte și Telegram!”, a scris Valeria Chekalina, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.