Un bloc de 9 etaje din capitala Ucrainei, Kiev, a fost lovit de un obuz al armatei ruse. În urma impactului, două persoane au decedat, alte trei victime au fost rănite și transportate la spital, iar nouă persoane au primit ajutor medical la fața locului.

Un bloc de locuințe din Kiev a fost lovit de un obuz

Atacul a avut loc în jurul orei 5 dimineața. Pompierii au ajuns de urgență la fața locului și au intervenit pentru a stinge incediul și pentru a evacua zona. În urma atacului, două persoane au murit, trei persoane au fost transportate la spital, iar alte nouă victime au primit îngrijiri pe loc.

Forțele armate ruse au atacat și în zona de vest a capitalei ucrainene, fiind lovit turnul TV din apropierea orașului Rivne. Guvernatorul regiunii Rivne, Vitalii Koval, a anunțat că turnul a fost avariat în urma atacurilor aeriene cu rachete ale armatei ruse. Momentan nu există informații despre posibile victime sau decese, însă serviciile de urgenţă intervin la faţa locului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2022 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.