Unde se află Vladimir Putin la momentul actual, când războiul pe care l-a început pe data de 24 februarie distruge viețile a milioane de oameni, mulți ar vrea să știe. Se oferă chiar și o recompensă de un milion de dolari celui sau celei care reușește să pună mâna pe liderul de la Kremlin. Însă, ceea ce pare sigur este faptul că pe partenera sa de viață a ascuns-o undeva prin Elveția. 

Alina Kabaeva, protejata lui Putin

În timp ce ucrainenii se tem pentru viața lor, luptă în prima linie pentru a-și apăra țara, au fugit din calea armelor sau, din nefecire, și-au pierdut viața, Vladimir Putin pare că își vede liniștit de viața sa și vrea să se creadă că este înconjurat de femei. Ei bine, filmarea cu însoțitoarele de bord s-a dovedit a fi trucată, iar imediat după ce a aflat lucrul acesta, Volomimir Zelenski i-a dat replica fără a spune vreun cuvânt, filmarea ajungând virală în mediul online.

Liderul de la Kremlin, oricât de multe vieți a distrus, are și câteva pe care face orice îi stă în putință pentru a le proteja, iar una dintre ele se numește Alina Kabaeva și este o fostă gimnastă despre care s-a scris că ar fi împreună cu Putin pentru prima dată în 2008. Conform zvonurilor apărute în ultimele zile, ea nu ar fi singură în Elveția, ci alături de copiii acestuia, pe care vrea să îi știe, de asemenea, în siguranță.

Ziarul rus Moskovsky Korrespondent a publica prima știre despre relația lor, iar la câteva zile după acesta a fost închis, semn clar că între ei se întâmpla ceva și că nu era doar un zvon.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Martie 2022 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.