În urmă cu doar câteva ore, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj pentru toți cei care au spus despre el că ar fi fugit din Kiev și că se ascunde într-o altă țară. Președintele Ucrainei nu doar că le-a arătat celor de pe Instagram câteva imagini de la geamul sediului președinției ucrainene, dar a transmis și care este adresa exactă unde se află și unde a stat încă de la începutul războiului.

Zelenski nu se teme

Prin intermediul postării respective, el a vrut să demonstreze din nou faptul că nu se ascunde și că nu îi este frică, la doar câteva zile după ce i-a sugerat lui Vladimir Putin să poarte o discuție cu el față în față. Oamenii din lumea întreaga sunt alături de Zelenski, îl susțin și în consideră eroul lor, dar și un simbol al libertății în întreaga lume.

”Eu sunt în Kiev, pe strada Bankova. Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni!”, a spus Volodimir Zelenski, într-o filmare postată pe Instagram.

Mai mult de atât, el a vrut să fie clar că nimeni din echipa lui nu a fugit, fie că este vorba despre diplomați sau jurnaliști. Președintele Zelenski muncește zi și noapte alături de ei și a mărturisit că fiecare contribuie la victoria țării, care va fi obținută în mod categoric. Acesta a mai precizat și că a treia rundă a negocierilor de la Belarus nu a adus prea multe rezultate, dar ei nu se lasă și vor cere negocieri până în clipa în care vor găsi o modalitate de a le spune cetățenilor cum se va ajunge la pace.

"Este a 12-a seară a luptei noastre, a apărării noastre. Suntem toţi pe teren, muncim cu toţii. Toată lumea este unde ar trebui să fie. Eu sunt în Kiev. Echipa mea este cu mine. Apărarea teritorială este pe teren, militarii sunt pe poziţii. Eroii noştri: medici, salvatori, transportatori, diplomaţi, jurnalişti. Toată lumea este în război. Contribuim cu toţii la victorie, care va fi obţinută în mod categoric. A treia rundă a negocierilor în Belarus a avut loc astăzi. Aș vrea să spun că a fost a treia rundă şi ultima, dar suntem realiști. Vom continua negocierile, vom insista cu negocierile până când vom găsi o modalitate de a le spune cetățenilor noștri care este modul de a ajunge la pace", a mai spus președintele Ucrainei, în urmă cu doar câteva ore.

Citeste si:
Explozii puternice la o rafinărie din Krasnodar. Rușii spun că au...
Explozii puternice la o...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Martie 2022 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.