Supermodelul Bella Hadid şi-a apărat decizia de a posta pe reţelele de socializare selfie-uri în care poate fi văzută plângând în momente dificile, informează publicaţia britanică The Independent.

Modelul Bella Hadid a vorbit despre decizia de a posta pe social media selfie-uri în care apare plângând

În timpul unei apariţii la rubrica "My Monday Morning" a Wall Street Journal, luni, 17 ianuarie, vedeta în vârstă de 25 de ani a vorbit despre fotografiile în care apare plângând în noiembrie 2021.

"Acea postare m-a făcut să mă simt mai puţin singură deoarece o mulţime de oameni m-au contactat spunându-mi: 'Şi eu mă simt la fel'", a povestit Hadid, unul dintre cele mai apreciate modele din lume.

"[Am postat acele fotografii] pentru a mă asigura că oricine se simţea aşa ştia că este în regulă să se simtă astfel", a declarat starul american.

"Chiar dacă pe Instagram lucrurile par atât de frumoase, la sfârşitul zilei, cu toţii suntem croiţi din aceeaşi stofă", a adăugat Bella.

"Am simţit că a fost bine pentru mine să pot să spun cum mă simt cu adevărat şi, la un moment dat, nu am mai fost în stare să postez poze frumoase", a povestit ea.

Vorbind despre starea ei psihică actuală, Bella a declarat "Am zile bune. Astăzi este o zi bună. (...) Nu mă simt deprimată. Nu am atât de multă anxietate ca de obicei. Dar mâine aş putea să mă trezesc şi să mă simt total diferit. De aceea mă simt atât de copleşită", a dezvăluit vedeta.

În postarea sa din noiembrie, Hadid a explicat că lupta cu anxietatea, depresia şi epuizarea a fost realitatea sa "în fiecare zi şi în fiecare noapte" de câţiva ani încoace.

Supermodelul a vorbit despre depresia şi anxietatea cu care se confruntă şi în trecut. În 2019, Hadid declara că îi este greu să împace succesul ei profesional cu starea sănătăţii sale mintale.

"Mă simt vinovată pentru că pot trăi această viaţă incredibilă şi avea oportunităţile pe care le am şi, totuşi, cumva să fiu încă deprimată. Nu are sens", mărturisea ea la acel moment la Vogue Fashion Festival. AGERPRES.

Citeste si:
Un motociclist s-a ales cu dosar penal după ce a vrut să facă...
Un motociclist s-a ales cu...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.