O tentativă de omor a avut loc în Urali, asupra procurorului adjunct al districtului Dalmatovsky, Dmitri Dedulu. Acesta a fost legat cu o frânghie și a fost târât cu o mașină pe asfalt.

Procuror legat și târât de mașină în Rusia

Tentativa de omor a avut loc în noaptea de 13 octombrie într-o parcare din apropierea unei cafenele din satul Graviini.

În primă fază, procurorul a fost bătut de un alt bărbat, care i-a fixat o frânghie în jurul gâtului și a legat-o de o mașină cu care a fost târât pe asfalt câțiva metri. La momentul actual, nu se cunoaște motivul pentru care individul a recurs la asemenea gesturi de coșmar.

Potrivit înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere, după ce l-a târât câțiva metri buni pe procuror, bărbatul aflat la volanul mașinii s-a oprit și a coborât.

S-a deschis un dosar penal pentru tentativa de omor

În urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Suspectul tentativei de asasinare este patronul unei ferme locale, Amanzhol Sautbaev.

Biroul de presă al judecătoriei din regiune a afirmat că bănuitul se află în arest la domiciliu, cu toate că anchetatorii au solicitat ca bărbatul să fie trimis la un centru de detenție înaintea procesului.

Procuratura din regiunea Kurgan a refuzat să comenteze tragedia ce a avut loc cu angajatul lor, potrivit Znak.com.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.