Cunoscutul actor de la Hollywood, Alec Baldwin, a împușcat joi directorul de imagine și regizorul în timpul unor filmări ale lungmetrajului „Rust”. Actorul a folosit o armă de recuzită pentru o scenă a filmului.

Actorul Alec Baldwin a ucis o femeie pe platourile de filmare

În timpul unor filmări, actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită şi a ucis-o pe Halyna Hutchins, directorul de imagine, şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Tragicul incident a avut loc pe platoul de filmare a lungmetrajului independent „Rust”, a anunţat biroul şerifului din Santa Fe County într-un comunicat.

„Biroul şerifului confirmă că doi oameni au fost împuşcaţi pe platoul filmului . Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, şi Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împuşcaţi când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător şi actor”, a anunţat poliţia într-un comunicat.

Poliția a început o anchetă penală

Potrivit autorităţilor, femeia a fost transportată de urgență cu elicopterul la Spitalul University of New Mexico, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva, fiindu-i constatat decesul, în timp ce regizorul a fost dus cu ambulanţa la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma incidentului nu au fost depuse acuzații, însă poliția a deschis o anchetă pentru a investiga circumstanțele în care a avut loc tragedia.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.