Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă recent mergând cu ajutorul unui baston la o ceremonie la Westminster Abbey.

Regina Elisabeta a II-a a apărut cu un baston la un eveniment

La evenimentul de la Westminster Abbey, suverana britanică a purtat o ţinută vestimentară albastră, un palton şi pălărie asortată. Regina a participat la ceremonia organizată la Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică.

Regina a folosit o intrare laterată pentru accesul în biserică, și nu intrarea principală, care este mai îndepărtată de altar. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze această situație. Nu se știe din ce cauză suverana ar fi recurs la sprijinul unui baston.

Moartea prințului Philip

Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, aproape șapte decenii de domnie. Starea de sănătate a monarhului este foarte bună, având puține probleme de-a lungul vieții. Anul viitor în luna mai este planificat jubileul de platină al reginei, care va marca 70 de ani de când a devenit monarhul Marii Britanii.

În această primăvară, în luna aprilie, cu puțin timp înainte de a împlini vârstă de 100 de ani, soțul reginei, prințul Philip, s-a stins din viață.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.