O companie aeriană din Ucraina a decis să facă schimbări în uniforma stewardeselor. De la îmbrăcămintea clasică și tocuri, însoțitoarele de bord au trecut la o uniformă îndrăzneață și mult mai comodă.

 

Uniforme noi pentru stewardesele unei companii aeriene din Ucraina

Cu toții ne-am obișnuit să vedem sau cunoaștem din filme că stewardesele au o îmbrăcăminte elegantă, cu eșarfe clasice și tocuri, fuste și sacouri. Culorile uniformelor, în mare parte, sunt repezentative companiei aeriene.

Însă mereu există loc pentru schimbări și îmbunătățiri. O companie aeriană din Ucraina a luat o decizie îndrăzneață de a modifica piesele vestimentare ale stewardeselor și de a introduce un alt stil, mult mai comod și mai colorat.

Cum va arăta noua uniformă

De acum, stewardesele vor avea uniforma compusă din pantaloni și sacou în nuanțe de portocaliu, cu tricou alb și vor purta pantofi sport albi. Iar pentru ca ținuta să nu își piardă din eleganță, costumul este completat cu o eșarfă din mătase.

Ținutele noi vor fi cusute de creatori locali. Această decizie a fost luată după ce compania a efectuat un sondaj între membrii echipajului de bord pentru a le afla părerea despre uniforme. Noua ținută va fi lansată oficial pe 22 octombrie.

Ukrainian SkyUp Airlines has decided to put an end to heels, pencil skirts and tight shirts after collecting feedback from flight attendants about their uniforms https://t.co/aEbnIa4mkE pic.twitter.com/eVsIxx8IHR— Reuters (@Reuters) October 7, 2021


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.