În timpul unui buletin meteo prezentat în direct de meteorologul Anthony Fernell din Canada, pe platou și-a făcut apariția un cățeluș care căuta de mâncare. Storm, „câinele vremii”, a devenit vedetă pe social media.

Prognoză meteo în direct, întreruptă de un cățeluș

Anthony Farnell este un meteorolog din Canada ce prezintă vremea la un post de televiziune local. Acesta prezenta vremea pentru Toronto în momentul în care cățelușul său a decis să își facă apariția pe micile ecrane. Patrupedul era în căutare de hrană.

Storm, cățelul vremii, a atras toate privirile telespectatorilor care nu mai erau atenți la prognoza meteo. Meteorologul vorbea despre uraganul Ida în momentul în care pudelul a decis să surprindă publicul cu apariția sa.

Imaginile video, intens distribuite pe internet

În primă fază, prezentatorul a încercat să distragă atenția publicului, însă cățelul a fost hotărât să fie prezent la buletinul meteo și nu a vrut să părăsească platoul. Scenele au fost destul de amuzante deoarece părea că Storm pășește pe nori și prin apă.

„Da, Storm este în clădire, căutând mâncare pe nori pufoși”, a glumit prezentatorul meteo, prezentând informațiile despre vreme.

Buletinul meteo nu a fost întrerupt, dimpotrivă a continuat cu participarea lui Storm, iar telespectatorii au fost și mai interesați de a privi cum pudelul se plimbă pe ecran. Imaginile video cu Storm au fost distrubuite masiv pe rețelele de socializare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.