Rusia se confruntă cu o creștele accelerată a cazurilor de COVID-19. În ultimele 24 de ore, în Rusia s-au înregistrat aproape 21.000 de cazuri de infectări, dintre care 1.590 în Moscova.

Număr record de infectări zilnice în Rusia

Autoritățile au raportat 20.914 de noi cazuri în ultimele 24 de ore. Totodată, s-au înregistrat și 799 de decese a pacienților infectați cu coronavirus. Bilanțul deceselor din cauza coronavirusului la nivel național a ajuns la 172.909 de persoane.

Agenţia federală de statistică din Rusia a raportat din luna aprilie 2020 până în iunie 2021, în jur de 315.000 de decese asociate Covid-19.

Peste 208 de milioane de infectări în lume

De la începutul pandemiei, la nivel mondial au fost raportate peste 208 de milioane de cazuri de infectări cu coronavirus şi aproximativ 4,4 milioane de decese asociate cu virusul.

Totodată, campania de vaccinare este în proces de desfășurare în toate țările lumii. Până în prezent, peste 4,8 de miliarde de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în întreaga lume, dintre care 1,86 de miliarde de persoane au fost vaccinate complet.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.