Părerile despre vaccinul împotriva COVID-19 sunt împărțite. În timp ce unii nici nu vor să audă de imunizare, alții sunt în stare să se vaccineze de mai multe ori doar pentru a face lucrurile care le plac, fără a-i împiedica nimeni. Este și cazul unei vedete de la noi care a decis să se vaccineze de patru ori împotriva temutului virus, doar pentru a-și duce mai departe dragostea pentru fotbal. Uite despre cine este vorba!

Ei bine, nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că este vorba despre Walter Zenga. Antrenorul italian a luat această decizie, deoarece în țările afectate de coronavirus s-au impus tot mai multe restricții, iar el nu a vrut să fie afectat sub nicio formă. A fost nevoit să își administreze patru doze și nu a refuzat, având în vedere că își iubește munca și nu își dorește ca nimeni și nimic să nu îi stea în cale.

Walter Zenga, injectat cu patru doze

Fiind foarte sincer cu persoanele care îl urmăresc, le-a vorbit acestora despre faptul că s-a vaccinat de patru ori împotriva coronavirusului, dar că nu regretă nimic având în vedere că a făcut-o din dragoste pentru fotbal. El s-a imunizat cu serul produs de compania chinezească Sinopharm, în timp ce se afla în Dubai, dar acesta nu era recunoscut în UE, așa că a fost nevoit să treacă din nou prin aceleași proceduri.

„Sunt cei care nu se vaccinează, cei care fac rapelul și cei ca mine care decid să ia a treia și a patra doză de Pfizer după două doze de Sinopharm. De ce? Pentru a putea intra în Italia ca să-mi urmez iubitul meu fotbal. Ce nu faci din dragoste...”, a notat el pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.