Un documentar intitulat „Schumacher'' va avea premiera pe Netflix în data de 15 septembrie şi va prezenta cariera celebrului pilot german de Formula 1 Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial, care nu a mai fost văzut în public după un grav accident de schi suferit în 2013.

Documentarul dedicat lui Michael Schumacher, o legendă a automobilismului, în prezent în vârstă de 52 de ani, a cărui stare de sănătate este ţinută secretă, este ''singurul film susţinut de familia sa'', a anunţat platforma de streaming americană într-un comunicat publicat vineri.

''Interviuri în exclusivitate'' cu soţia pilotului, Corinna, cu cei doi copii ai lor, Gina şi Mick - cel din urmă este la rândul său pilot de Formula 1 începând din acest sezon - şi cu alte persoane apropiate (Jean Todt, Bernie Eccle) sau foşti competitori din automobilism (Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, David Coulthard) vor fi incluse în filmul care va fi lansat la 30 de ani după debutul lui Schumacher în Formula 1, care s-a produs cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei din august 1991.

''Pentru a păstra sfera lui privată ca o sursă de vitalitate, Michael a separat întotdeauna cu rigoare şi constanţă viaţa privată de viaţa publică. Acest film vorbeşte despre ambele lumi. Este cadoul din partea familiei pentru un soţ şi un tată mult iubit'', a declarat Sabine Kehm, managerul fostului pilot german, care deţine în palmaresul său 91 de victorii în Formula 1, potrivit comunicatului.

Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial de Formula 1 (1994-1995 cu Benetton, 2000-2004 cu Ferrari) a disputat ultimul Mare Premiu în 2012 la volanul unui monopost Mercedes. Pilotul german nu a mai apărut în public după rana gravă suferită la cap pe 29 decembrie 2013 în staţiunea Meribel din Alpii francezi, potrivit AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.