Un fenomen mai puțin obișnuit pentru această perioadă a avut loc în Brazilia. Teritoriul țării a fost acoperit de zăpadă.

Ninsorile au acoperit Brazilia

Câteva zeci de orașe din emisfera sudică a Americii au fost acoperite de zăpadă. Fenomenul a șocat lumea, pe străzile orașelor instalându-se brusc iarnă în mijlocul verii. Oamenii însă nu au stat prea mult pe gânduri și au trecut direct la acțiuni. Aceștia s-au bulgărit, au făcut oameni de zăpadă și s-au bucurat de atmosferă.

Conform meteorologilor, ninsoarea a fost provocată de un val de aer care a favorizat temperaturile pentru precipitații sub formă de ninsoare. Aceștia mai susțin că vremea rece și zăpada se va menține și în următoarele zile și se așteaptă și alte ninsori.

Schimbări climatice în întreaga lume

Schimbările climatice deja nu mai sunt o noutate pentru nimeni. În timp ce în Brazilia s-a instalat iarna în adevăratul sens al cuvântului, în Siberia au loc incendii de vegetație din cauza secetei și a căldurilor extreme.

Flăcările au cuprins și pădurile din California care ard văzând cu ochii. Recent, incendiile de vegetație au ajuns și în Turcia, în zona Alanya, unde mii de turiști străini se odihnesc în vacanță.

Citeste si:
Gerul din Brazilia ne scumpește cafeaua
Gerul din Brazilia ne...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Germania însă este greu încercată de ape, unele orașe fiind inundate total și provocând pagube enorme.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.