Un playboy nigerian a stârnit un val de reacții după ce s-a afișat la nunta unui prieten în compania a șase femei însărcinate, îmbrăcate la fel, susținând că el este tatăl copiilor.

Apariția surprinzătoare a unui nigerian la nunta unui prieten. S-a afișat cu șase femei însărcinate, susținând că el este tatăl copiilor

Mike Eze-Nwalie Nwogu, cunoscut și sub numele de Pretty Mike, susține că este tatăl a șase bebeluși. Bărbatul a furat toate privirile la nunta amicului său, Williams Uchemba, potrivit The Sun.

Îmbrăcat într-un costum roz bombon, starul a fost fotografiat în timp ce era înconjurat de șase doamne atrăgătoare. Într-o înregistrare video publicată pe contul său de Instagram, antreprenorul, deținătorul unui club de noapte, își cuprinde toate cele șase iubite cu îmbrățișări și mângăieri pe burtă, în timp ce ia parte la evenimentul prietenului său.

„PM și cele 6 mămici ale viitorilor bebeluși. Nu este o imagine trucată, doar ne trăim viața la maximum!”, a notat el în descrierea unor poze.

Reacțiile din mediul online au fost diverse. În timp ce unii l-au felicitat pentru fantastica reușită, alții l-au blamat pentru că a acaparat atenția de care viitorii miri trebuiau să se bucure.

„Acesta este unul din motivele pentru care la nunta mea voi avea forțe militare prezente. Nu vei veni să furi atenția la nunta mea”, a scris un internaut.

Pe de altă parte, postările care atrag atenția pe rețelele de socializare sunt la ordinea zilei pentru Pretty Mike, care deține Club Uno din Lagos încă din anul 2007, împreună cu fratele său.

Pretty Mike este celebru ca playboy în Nigeria și a fost deschis față de relațiile pe care le are, devoalând publicului de fiecare dată ce femei îi trec prin viață. Deși pătimaș, acesta plănuiește să se însoare la anul.

A fost arestat în 2017

Controversele nu se opresc aici. Individul a fost arestat de poliția din Lagos în anul 2017 pentru comportament dezumanizant și degradant, după ce a făcut publice mai multe filmări cu el plimbând femei în lesă. Ieșirile sale atipice sunt ceva obișnuit în Nigeria. Anul trecut, de pildă, acesta a venit pe un șezlong, cărat de șase bărbați, care nu purtau decât lenjerie și măști albe.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.