Un avion s-a prăbuşit în Peninsulei Kamceatka din estul Rusiei. Acesta avea l bord 28 de persoane și fusese dat dispărut în această dimineaţă.

Avion cu 28 de pasageri, prăbușit în Rusia

În această dimineață, avionul a fost dat dispărut. Echipele de căutare au găsit bucăţi din avion pe peninsulă. Avionul a dispărut din zona de supraveghere exact în momentul în care se pregătea să aterizeze.

Se presupune că avionul s-ar fi lovit de o stâncă, din cauza condiţiilor de vizibilitate redusă, iar acesta a fost motivul prăbușirii avionului. Autorităţile estimează că nu ar exista nici un supraviețuitor în urma impactului.

S-a prăbușit în momentul aterizării

Autoritățile rusești pentru situaţii de urgenţă au declarat că la bordul aparatului de zbor, pe ruta Petropavlovsk-Kamchatsky către Palana se aflau 22 de pasageri, dintre care şi un copil şi şase membri ai echipajului.

O sursă din echipajele de urgenţă a declarat pentru agenția de presă TASS că avionul ar fi pierdut contactul cu turnul de supraveghere în timpul aterizării.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.