În această vară, ploile au pus stăpânire pe vremea de afară. Mai multe țări din Europa se confruntă cu ploi toențiale care au adus diverse pagube. În urma ploilor, inundațiile au invadat Crimeaa și litoralul rusesc al Mării Negre.

Inundații teribile în Crimeaa și litoralul rusesc al Mării Negre

În staţiunea turistică Soci, lucrurile nu stau deloc bine. Ploile torențiale din ultimele zile au provocat viituri, iar mai multe râuri au iețit din matcă, provocând inundații de proporții. Autoritățile au anunțat oamenii să se pregătească pentru o eventuală evacuare, în cazul în care situația se va înrăutăți.

Câteva localităţi au fost înghițite de apă. Inundațiile au provocat daune seriose, distrugând case, au acoperit drumurile şi au surpat poduri.

Aceeași situație se regăsește și în Crimeea. Peste 160 de persoane, printre care 31 de copii, au fost nevoiți să evacueze propriile locuințe pentru ca apa le-ar fi devastat casele.

Cod portocaliu de ploi abundente în România

Nici în România situația nu este mai bună. Ploile nu mai încetează să se oprească, iar Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de ploi abundente, valabilă până marţi dimineaţa în zone din şapte judeţe și un Cod galben de averse în alte şapte judeţe.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.