Social 5 Iulie 2021 12:21 de Lorena Martin

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de ploi abundente, valabilă până marţi dimineaţa în zone din şapte judeţe și un Cod galben de averse în alte şapte judeţe.

În intervalul 5 iulie, ora 12:00 - 6 iulie, 10:00, va fi în vigoare un Cod portocaliu de vreme rea în judeţele Tulcea, Constanţa, Vaslui, Galaţi, Brăila şi în jumătatea de est a judeţelor Ialomiţa şi Călăraşi. În aceste zone se vor acumula cantități de apă de 40-50 ml/mp și izolat de peste 60-80 ml/mp.

De asemenea, un Cod galben de ploi însemnate cantitativ, în perioada 5 iulie, ora 10:00 - 6 iulie, ora 12:00, în estul şi sud-estul ţării, unde va ploua însemnat cantitativ şi vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică. Judeţele ce se vor afla sub Cod galben sunt: Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău şi în jumătatea de vest a judeţelor Ialomiţa şi Călăraşi.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.