Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau duminică într-un restaurant din Los Angeles, părând să confirme astfel zvonurile din ultimele săptămâni, potrivit cărora cele două vedete americane şi-au reluat relaţia care a dominat presa de tip tabloid în urmă cu aproape 20 de ani, informează Reuters.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost surprinși în ipostaze intime

Mai multe fotografii realizate de paparazzi şi publicate în New York Post în cursul zilei de luni îi arată pe cei doi artişti în timp ce se sărutau şi luau masa duminică alături de membri ai familiei cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez, în celebrul restaurant Nobu din Malibu, un cartier din vestul oraşului Los Angeles.

Agenţii de presă ai celor doi artişti au refuzat luni să facă declaraţii pe această temă. Jennifer Lopez şi Ben Affleck, supranumiţi "Bennifer", au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000, iar relaţia lor a fost intens prezentată în tabloide, inclusiv prin fotografii cu maşinile de lux ale celor două vedete şi imagini cu un inel de logodnă spectaculos, ce includea un diamant roz de 6,1 carate. Cei doi artişti şi-au anulat însă brusc nunta în 2003 şi s-au despărţit câteva luni mai târziu.

În ultimele săptămâni, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi de mai multe ori în timp ce se aflau împreună în Los Angeles şi Miami, după ce artista şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la jumătatea lunii aprilie, după o relaţie care a durat patru ani.

Fotografiile publicate luni sunt primele imagini oficiale în care Lopez şi Affleck sunt văzuţi sărutându-se în public după ce şi-au reluat relaţia. Potrivit unei surse citate săptămâna trecută de E! News, Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, ar intenţiona să se mute din Miami la Los Angeles pentru a petrece mai mult timp alături de Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, şi caută, de asemenea, o şcoală potrivită pentru cei doi copii ai ei, gemenii Max şi Emme, în vârstă de 13 ani.

Max şi Emme, alături de sora mai mică a cântăreţei, Lydia, au fost fotografiaţi şi ei în timp ce intrau în acelaşi restaurant din Malibu, duminică. Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântăreţul Marc Anthony, cel de-al treilea soţ al ei, la doar cinci luni după despărţirea ei în 2004 de Ben Affleck.

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

La rândul lui, Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, de care a divorţat în 2018. Cei doi actori au împreună trei copii: Violet Ann, născută în decembrie 2005, Seraphina Rose, născută în ianuarie 2009, şi Samuel, născut în februarie 2012. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.