O femeie din China a avut parte de un șoc atunci când a realizat că le-a oferit copiilor ei să mănânce burgeri cu viermi, comandați de la un celebru fast-food.

Ms Yang a cumpărat de la McDonald's patru burgeri pentru copiii săi, aceștia mâncând doar doi dintre ei, păstrând cealaltă jumătate pentru mai târziu.

În momentul în care a verificat burgerii rămași, femeia a avut un șoc deoarece a realizat că mâncarea era plină de viermi. Aceasta a filmat produsul și l-a postat pe rețelele de socializare, devenind viral în scurt timp.

Răspunsul McDonald's China

Purtătorul de cuvând McDonald's China a afirmat că burgerii sunt gătiți la temperaturi ridicate, ceea ce împiedică apariția viermilor. Cu atât mai mult, acesta a reamintit clienților că trebuie să fie atenți la modul în care depozitează mâncarea.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.