Un bărbat ce se afla la bordul unui avion ce efectua un zbor intern în SUA a încercat să intre cu forța în cabina piloților avionului. Pasagerul a fost imediat imobilizat de un alt călător și de membrii echipajului.

Un pasager a încercat să intre cu forța în cabina piloților

Acel avion al companiei Delta Air Lines, care trebuia să zboare pe ruta Los Angeles - Nashville, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în Albuquerque, un oraş din statul american New Mexico, unde bărbatul a fost scos din aparatul de zbor având mâinile şi picioarele legate cu ajutorul unor cleme din plastic.

El strigase de mai multe ori "opriţi acest avion!" şi s-a luptat cu alţi pasageri încercând să pătrundă în cabina piloţilor, vineri, conform unor imagini filmate cu un telefon mobil. Bărbatul, "aparent fără ca cineva să îl provoace, s-a ridicat brusc din scaun, s-a repezit spre cabina piloţilor şi a început să lovească uşa de acces în cabină", a relatat pentru postul de televiziune CNN o persoană care se afla la bordul aeronavei.

Pasagerul a fost imobilizat la timp

O altă pasageră a spus că scena a fost "înfricoşătoare" şi a lăudat rapiditatea cu care a reacţionat personalul de bord. Filiala FBI din Albuquerque a confirmat pe Twitter că a intervenit în acest caz.

Compania Delta Air Lines a publicat un comunicat de presă în care a mulţumit echipajului şi pasagerilor. "Avionul a aterizat fără alte incidente, iar pasagerul a fost scos din aparatul de zbor de către forţele de ordine", a precizat compania aeriană.

Ceilalţi pasageri au petrecut cinci ore în Albuquerque în aşteptarea unei alte aeronave, care i-a transportat în cele din urmă în oraşul Nashville, relatează Agerpres.

Citeste si:
Un farmacist din SUA a încercat să distrugă sute de doze de vaccin...
Un farmacist din SUA a...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.