Un bărbat ce se afla la bordul unui avion ce efectua un zbor intern în SUA a încercat să intre cu forța în cabina piloților avionului. Pasagerul a fost imediat imobilizat de un alt călător și de membrii echipajului.

Un pasager a încercat să intre cu forța în cabina piloților

Acel avion al companiei Delta Air Lines, care trebuia să zboare pe ruta Los Angeles - Nashville, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în Albuquerque, un oraş din statul american New Mexico, unde bărbatul a fost scos din aparatul de zbor având mâinile şi picioarele legate cu ajutorul unor cleme din plastic.

El strigase de mai multe ori "opriţi acest avion!" şi s-a luptat cu alţi pasageri încercând să pătrundă în cabina piloţilor, vineri, conform unor imagini filmate cu un telefon mobil. Bărbatul, "aparent fără ca cineva să îl provoace, s-a ridicat brusc din scaun, s-a repezit spre cabina piloţilor şi a început să lovească uşa de acces în cabină", a relatat pentru postul de televiziune CNN o persoană care se afla la bordul aeronavei.

Pasagerul a fost imobilizat la timp

O altă pasageră a spus că scena a fost "înfricoşătoare" şi a lăudat rapiditatea cu care a reacţionat personalul de bord. Filiala FBI din Albuquerque a confirmat pe Twitter că a intervenit în acest caz.

Compania Delta Air Lines a publicat un comunicat de presă în care a mulţumit echipajului şi pasagerilor. "Avionul a aterizat fără alte incidente, iar pasagerul a fost scos din aparatul de zbor de către forţele de ordine", a precizat compania aeriană.

Ceilalţi pasageri au petrecut cinci ore în Albuquerque în aşteptarea unei alte aeronave, care i-a transportat în cele din urmă în oraşul Nashville, relatează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.