Actorul Steven Seagal, un admirator al președintelui rus Vladimir Putin, s-a alăturat unui partid pro-Kremlin, a declarat partidul duminică.

Seagal a primit sâmbătă carnetul de membru al unei alianțe numite Rusia Justă - Patrioții - Pentru Adevăr, conform unui videoclip lansat de partid. Alianța s-a format la începutul acestui an, când trei partide de stânga, care îl susțin pe Putin, au fuzionat într-unul singur.

Seagal, care are cetățenie rusă din 2016, a propus o măsuri mai aspre împotriva companiilor care dăunează mediului.

„Fără a putea aresta oamenii, atunci când îi amendăm, probabil câștigă mai mulți bani producând lucruri care afectează mediul înconjurător", a spus actorul în discursul său de bun venit la un eveniment de petrecere.

Partidul controlează o parte din camera inferioară a parlamentului rus și intenționează să participe la alegerile parlamentare din septembrie.

Seagal, născut în SUA, este cunoscut mai ales pentru filmele sale de acțiune, iar Putin, care i-a acordat cetățenia, este un fan al artelor marțiale.

Retail jobs

La ceremonia de sâmbătă, Seagal a pozat lângă unul dintre liderii partidului, scriitorul rus Zakhar Prilepin, care s-a înscris într-o armată de separatiști pro-ruși din estul Ucrainei și a recunoscut că a comandat o unitate de luptă într-un conflict care a ucis 14.000 de oameni în Șapte ani.

În 2018, Rusia l-a însărcinat Seagal să îmbunătățească legăturile cu Statele Unite într-un moment în care relațiile dintre cele două țări s-au deteriorat la cel mai scăzut nivel de la Războiul Rece.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.