Kevin Clark, cunoscut îndeosebi datorită rolului de baterist interpretat în filmul „School of Rock”, a murit la 32 de ani în urma unui accident rutier.

Artistul mergea cu bicicleta prin Chicago și a fost lovit de o mașină, a confirmat Poliția într-un comunicat, potrivit BBC. Sora vedetei a declarat în presa internațională că fratele său se deplasa spre casă la momentul producerii tragediei. Jack Black, colegul său de breaslă, a spus că este „cu inima frântă” după ce a auzit știrea, în timp ce actrița Miranda Cosgrove a mărturisit că este „uluită și întristată”.

„Biciclistul a fost identificat ca un bărbat în vârstă de 32 de ani. A fost declarat mort la Illinois Masonic la 2:04. Nu a fost stabilit vinovatul. Accidentul este investigat de detectivi”, se arată în document.

Comedia „School of Rock″⁣ din 2003, cu Jack Black în rol principal, a fost singurul film în care a jucat Clark. Muzicianul a reluat legătura cu Black în 2018, cu ocazia unei reuniuni a „School of Rock”. Mama lui Clark a spus pentru Chicago Sun Times că băiatul ei a devenit pasionat de percuție la vârsta de trei ani, „bătând în oale și tigăi în subsol”. El a cântat în formații locale și a predat muzică la una dintre școlile „School of Rock” din Libertyville, Illinois.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2021 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.