Poliţia din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare pentru cântăreţul Marilyn Manson.

Manson, în vârstă de 52 de ani, este acuzat de două acte de agresiune, ca urmare a acţiunilor din timpul unui concert din 2019.

Potrivit poliţiei, Manson şi impresarii lui au fost informaţi de existenţa mandatului de mai mult timp, însă artistul nu a făcut nimic în acest sens, informează BBC.

Departamentul de Poliţie din Gilford spune că, pentru fiecare acuzaţie, artistul riscă o pedeapsă de până la un an de închisoare şi o amendă de până la 2.000 de dolari. Poliţia a spus că acuzaţiile „nu sunt de natură sexuală”.

Marilyn Manson, al cărui nume real este Brian Hugh Warner, nu a făcut până acum niciun comentariu public cu privire la această situație.

La începutul acestei luni, Ashley Walters, fosta asistentă, l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală. Echipa juridică a femeii a depus o plângere în California în care se spune că Manson era un șef violent, care le spunea prietenilor că o pot pipăi și săruta pe Ashley Walters În plus, aceasta ar fi fost obligată să lucreze și 48 de ore la rând.

Echipa lui Manson a „negat vehement orice acuzație de agresiune”.

În februarie, Manson a întrerupt colaborarea cu casa de discuri Loma Vista Recordings, după ce a fost acuzat de actrița Evan Rachel Wood că ar fi fost „abuzată”.

Manson a negat și aceste acuzații, spunând că sunt „denaturări oribile ale realității”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.