Vulcanul Etna din Sicilia a erupt din nou, oferind curioșilor niște imagini de o splendoare rară.

Vulcanul a început să erupă din nou în noaptea de marți spre miercuri, aruncând în aer la înălțimi destul de mari, coloane de fum şi lavă fierbinte. Flăcările, magma incandescentă și paleta de culori aprinse au făcut posibil ca erupția să fie vizibilă de la mare distanță.

Vulcanul Etna este cel mai mare dintre cei trei vulcani activi aflați pe teritoriul Italiei. Vulcanul Stromboli, aflat pe insula siciliană a erupt și el săptămâna trecută, iar vulcanul Vezuviul de lângă Napoli, a erupt ultima dată în anul 1944, relatează stirileprotv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.