Actorul american George Clooney a cumpărat o proprietate în Provence, Domaine du Canadel din localitatea Brignoles.

Domeniul conţine o bastidă din secolul al XVIII-lea, un iaz, o piscină şi câteva hectare de viţă-de-vie, având o suprafaţă de 170 de hectare.

„Sper să îl întâlnesc", a declarat primarul Didier Bremond în urmă cu câteva zile, când tranzacţia nu fusese încă finalizată. „Dar nu-mi voi schimba obiceiurile în ceea ce priveşte cafeaua", a glumit el, dezvăluind totodată că Primăria din Brignoles are ca furnizor oficial de cafea un brand a cărui imagine oficială este George Clooney.

Suma pentru care a fost încheiată tranzacţia nu a fost dată publicităţii.

În regiunea Var din sudul Franţei, George Clooney va fi vecin cu regizorul şi producătorul George Lucas, care deţine proprietatea Chateau Margui şi este pe cale să finalizeze un proiect hotelier despre care întreaga industrie afirmă că este unul somptuos.

Totodată, George Clooney se va afla la 30 de minute de mers cu automobilul faţă de Chateau Miraval din Correns, unde foştii soţi Angelina Jolie şi Brad Pitt deţin din 2008 un conac înconjurat de 500 de hectare, din care 50 de hectare de podgorii exploatate de AOC Provence.

Foştii proprietari ai Domeniului Canadel sunt Richard şi Diana Wiesener, un cuplu de australieni care au devenit rezidenţi ai principatului de Monaco. Richard, în vârstă de 80 de ani şi fost expert fiscal de top, a scos la vânzare acea proprietate în urmă cu mai mulţi ani.

Printre cei 20.000 de rezidenţi ai comunei Brignoles se află şi maestrul bucătar german Joachim Splichal, stabilit la Los Angeles, care a cumpărat în 2015 domeniul Pourraques, redenumit apoi Domaine de Cala, potrivit AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.