Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost vizată din nou de o acţiune de hărţuire, după ce un bărbat a încercat să pătrundă în apartamentul pe care artista îl deţine la New York.

Poliţia newyorkeză a precizat luni că l-a reţinut şi l-a pus sub acuzare - pentru pătrundere prin efracţie - pe un bărbat de 52 de ani, identificat ca Hanks Johnson, după ce a primit un apel telefonic prin care i se solicita intervenţia în apartamentul pe care Taylor Swift îl deţine în cartierul Manhattan, sâmbătă seară, în jurul orei locale 20:30.

Poliţia americană nu a precizat locul în care se afla artista la momentul producerii incidentului.

În vârstă de 31 de ani, Taylor Swift, devenită de curând, graţie albumului ei „Folklore", prima artistă care a câştigat de trei ori prestigiosul premiu Grammy la categoria "albumul anului", s-a confruntat de mai multe ori cu acţiuni de hărţuire.

În iulie 2019, un bărbat de 32 de ani a fost arestat în timp ce avea asupra lui „unelte pentru spargerea de locuinţe" şi se afla în faţa reşedinţei deţinute de artistă într-o staţiune balneară din statul american Rhode Island, la nord-est de New York.

Câteva luni mai devreme, în martie 2019, un alt bărbat a fost arestat - pentru a doua oară în mai puţin de un an - în timp ce se afla în faţa apartamentului ei din Manhattan.

Acel bărbat, Roger Alvarado, pe numele căruia fusese emis un ordin de restricţie care îi interzicea să se apropie de apartamentul vedetei pop, a spart în acea zi o fereastră pentru a pătrunde în locuinţa cântăreţei, în absenţa acesteia, informează AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2021 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.