Clubul de noapte „E11even" din Miami, care funcţionează 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână a anunțat că a fost introdusă opțiunea de a plăti cu criptomonede, devenind singurul local din SUA care permite acest lucru.

„E11even se menţine mereu în avangardă, iar criptomoneda este aici pentru a rămâne, credem noi", notează într-un comunicat Dennis DeGori, fondator şi director executiv al clubului din Miami.

Potrivit comunicatului, decizia intervine după ce mai multe companii tehnologice s-au mutat în Miami şi aspiră ca „E11even" să devină noul 'hub' tehnologic din SUA.

„Cu incredibila creştere şi relevanţă a criptomonedei, alături de primarul Francis Suarez care susţine boom-ul tehnologic din Miami, am simţit că are sens să prezentăm criptomoneda ca o opţiune pentru ca oaspeţii noştri să-şi poată achita consumaţia nocturnă", a explicat Dennis DeGori.

Potrivit comunicatului, clubul s-a asociat cu una dintre cele mai mari companii de procesare a criptomonedelor pentru a implementa un sistem pentru a procesa cumpărarea de criptomonede utilizând Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE) şi altele.

Citeste si:
Neymar, contract până în 2026. Cu ce club va semna fotbalistul
Neymar, contract până în...

Sistemul implementat permite companiilor să accepte criptomonedele ca formă de plată fără să fie nevoite să cumpere, să deţină sau să administreze criptomonede.

„Să oferim servicii şi comodităţi care să se adapteze clientelei noastre de avangardă este de mare importanţă pentru noi, asistăm la o tendinţă în creştere a clienţilor care vor să utilizeze criptomoneda ca formă de plată", a declarat la rândul său Gino LoPinto, partener al clubului "E11even" din Miami, care şi-a deschis porţile în 2014, informează AGERPRES.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.