Poliția a fost chemată la locuința prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, de nouă ori pe parcursul a nouă luni, de când cuplul s-a mutat în Los Angeles.

După ce cuplul s-a mutat în casa lor din Montecito împreună cu fiul lor Archie în iulie anul trecut, biroul şerifului din comitatul Santa Barbara a răspuns la apeluri listate ca solicitări telefonice, activări ale sistemului de alarmă şi încălcare a proprietăţii. Datele, obţinute în baza legii privind libertatea informaţiilor (Freedom of Information laws) de către agenţia de ştiri Press Association, au fost publicate după ce cuplul şi-a exprimat temerile legate de securitatea sa în interviul acordat presei americane.

Ofiţerii de poliţie au fost chemaţi de patru ori în iulie anul trecut după ce Harry şi Meghan s-a mutat la Montecito din Los Angeles, unde au locuit temporar după plecarea din Canada, la începutul pandemiei.

Un apel este listat ca o solicitare telefonică, în timp ce celelalte sunt listate drept „activări ale sistemului de alarmă” şi toate au avut loc în primele ore ale dimineţii.

Un apel telefonic din august este listat drept „incident cu prioritate”. O nouă alarmă a avut loc în noiembrie.

La ora 16:13 în ajunul Crăciunului, adjuncţii şerifului au fost chemaţi la locuinţa lui Harry şi Meghan după ce un bărbat ar fi pătruns ilegal pe proprietate.

Cel mai recent apel a fost la 02:21 dimineaţa, pe 16 februarie 2021, şi este listat ca activare a sistemului de alarmă.

Reprezentanţii lui Harry şi Meghan au refuzat să comenteze. O purtătoare de cuvânt a biroului şerifului din Santa Barbara a refuzat să ofere detalii suplimentare despre apeluri.

Aranjamentele privind securitatea cuplului au ţinut prima pagină a ziarelor după interviul acordat realizatoarei Oprah Winfrey în martie.

Meghan, care este însărcinată cu al doilea copil, a declarat că a trimis scrisori către familia regală britanică cu rugămintea de a nu li se retrage serviciul de pază, avertizând că sunt ameninţaţi cu moartea.

Citeste si:
Cum să îți îmbunătățești confortul din locuință pe timp de iarnă
Cum să îți îmbunătățești...

Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2021 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.