Poliţia din statul american Indiana a confiscat o jumătate de tonă de marijuana în valoare de 8 milioane de dolari după ce un câine de patrulare a simţit mirosul drogurilor în timpul unei opriri în trafic.

Incidentul a avut loc în momentul în care un ofiţer de poliţie a percheziţionat o camionetă după ce a oprit-o pentru o încălcare a regulilor de circulaţie în afara Lowell, în nord-vestul statului Indiana.

„În timpul percheziţiei, ofiţerii au descoperit 38 de cutii mari şi 6 saci de gunoi negri", a declarat poliţia din Indiana.

„Cutiile erau înfăşurate în folie de plastic neagră. În interiorul cutiilor s-au descoperit 1.264 de pungi sigilate individual, fiecare cântărind circa 680 de grame, care conţineau un produs dintr-o plantă verde. În urma testării conţinutului s-a descoperit că era vorba despre marijuana", a mai spus poliţia.

Şoferul, Christopher Colburn, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat la faţa locului, potrivit AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.