Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a recunoscut într-un interviu că nu a investit în Bitcoin şi nici nu are de gând să o facă.

Fondatorul Microsoft a spus că preferă să investească în companii care lansează produse revoluţionare, precum companiile care au dezvoltat vaccinul împotriva malariei. Miliardarul a adăugat că nu obişnuieşte să îşi aleagă punctele de investiţie în funcţie de valoarea pe care o deţin în piaţă, potrivit BBC.

„Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, ar trebui să ai grijă unde îţi investeşti banii. Elon are o avere impresionantă şi este un antreprenor sofisticat, deci nu cred că investiţiile sale în Bictoin vor avea de suferit”, a spus Bill Gates. Valoarea Bitcoin-ului a crescut cu aproape 50% după ce Tesla a investit 1.5 miliarde de dolari în această monedă.

Bill Gates a fost sceptic în legătură cu Bitcoin încă de la început. În 2018, într-un interviu acordat CNBC, el a spus că ar prefera să cumpere şi să vândă imediat ce piaţa creşte, dar nu ar investi pe termen lung.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.