Autoritățile din SUA au confiscat 20 de kg de fulgi de porumb proveniți din America de Sud, după ce au descoperit că erau acoperiți cu cocaină în loc de zahăr.

Ofițerii din cadrul Portului Cincinnati au interceptat transportul venit din Peru, cu ajutorul unui câine antrenat să depisteze droguri în bagaje. Marfa urma să plece mai departe, către o proprietate privată din Hong Kong, potrivit Știrile ProTV.

În urma unei inspecții amănunțite, ofițerii au descoperit că nu erau acoperite cu zahăr, așa cum ar fi trebuit, ci conțineau cocaină.

Anul trecut, autoritățile portuare din SUA au confiscat în medie peste 1.600 de kg de doruguri pe zi.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.