Lenny Kravitz s-a alăturat distribuţiei filmului ''Shotgun Wedding'', unde va juca rolul fostului iubit al personajului interpretat de Jennifer Lopez.

Muzicianul şi actorul în vârstă de 56 de ani va juca alături de Jennifer Lopez şi Josh Duhamel - care a preluat rolul principal după recenta retragere a lui Armie Hammer - în viitoarea comedie de acţiune a studiourilor de film Lionsgate.

D'Arcy Carden, Selena Tan, Desmin Borges şi Alex Mallari au semnat deja pentru acest proiect cinematografic regizat de Jason Moore.

Mark Hammer şi Liz Meriwether au scris scenariul, centrat pe povestea unui cuplu - Grace (Lopez) şi Tom (Duhamel) - care îşi adună familiile dragi, dar foarte încăpăţânate, pentru a porni spre o destinaţie extravagantă de nuntă exact în momentul în care începe să dea înapoi. Ca şi cum acest lucru nu era suficient de stresant, cu toţii ajung în ipostaza ca vieţile să le fie puse în pericol când întregul grup este luat ostatic.

Conform Deadline, Kravitz va juca rolul lui Sean, fostul iubit al lui Grace.

Retail jobs

Cheech Marin îl va interpreta pe Robert, tatăl lui Grace, în timp ce D'Arcy Carden va juca rolul lui Harriet, noua soţie a lui Robert.

Jennifer Lopez se numără printre producătorii filmului, împreună cu partenerii săi de la Nuyorican Productions, Elaine Goldsmith-Thomas şi Benny Medina, alături de Todd Lieberman şi David Hoberman de la Mandeville Films.

Producţia va începe luna aceasta, însă nu se cunoaşte deocamdată data lansării, informează Agerpres.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.