O federație a frizerilor și coafezelor din Belgia face un apel la olandezii care locuiesc aproape de frontieră să nu vină la ei să se tundă, în contextul în care saloanele se vor deschide pe 13 februarie.

Belgische Beauty Federatie, care reprezintă aproximativ 700 de profesioniști din domeniul îngrijirea părului, se teme că această redeschidere ar putea fi pusă în pericol de un eventual aflux al celor care vin de dincolo de graniță, potrivit Digi24.

„Când saloanele de coafură s-au închis cu noi și erau încă deschise în Olanda, am observat că un număr de clienți ai noștri care locuiau lângă graniță au plecat să se tundă în Olanda. Pentru a evita un val în direcția opusă, îi rugăm pe olandezi să rămână acasă”, a spus președintele Belgische Beauty Federatie, Mario Blokken.

„Vrem să evităm ca grupurile de oameni care nu intră de obicei în contact unul cu celălalt să fie amestecate”, a adăugat el.

Blokken a dat asigurări că sectorul dorește să limiteze cât mai mult riscurile pentru sănătate, pentru a nu fi obligat să închidă din nou în câteva săptămâni.

Citeste si:
Voiculescu, despre pacientul din Belgia: Nu vorbim despre autori...
Voiculescu, despre pacientul...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.