Paza de coastă americană au salvat doi bărbați și o femeie care trăiau de 33 de zile pe o insulă pustie din arhipelagul Bahamas, hrănindu-se doar cu nuci de cocos.

„Era incredibil. Nu știu cum au reușit. Am fost uimit că erau într-o formă atât de bună", a declarat locotenenul Justin Dougherty pentru postul local WPLG, preluat de Digi24.

În timpul unei patrulări de rutină, echipajele aeriane ale Pazei de Coastă au văzut trei oameni care agitau steaguri improvizate pe insula Anguilla Cay, aflată într-un lanț de insule situat între Florida Keys și Cuba.

Aeronava Pazei de Coastă nu a putut ateriza, dar a coborât provizii și un aparat de emisie-recepție luni, iar marți cei trei au fost salvați.

Supraviețuitorii au povestit că barca lor s-a răsturnat din cauza apelor agitate în urmă cu cinci săptămâni, iar ei au înotat până la insulă. Aceștia nu au suferit răni grave, însă au fost transporatați la spital pentru verificări.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2021 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.