O femeie a fost filmată în timp ce împinge la deal un camion înzăpezit, pe o stradă din oraşul Cowdenbeath din Scoţia.

În videoclipul postat de un producător local de lactate, se poate observa cum TIR-ul pare că derapează pe şoseaua acoperită cu zăpadă, în timp ce femeia se află în partea din spate a semiremorcii şi pare că împinge camionul.

Mai mult, strada pare a fi în rampă, pe un deal, astfel că probabilitatea ca femeia să ajute în vreun fel camionul să depăşească zona acoperită de zăpadă este foarte mică, potrivit Antena3.

Videoclipul a devenit viral la scurt timp după postarea acestuia, fiind preluat de oamenii de pe toate rețelele de socializare.

Retail jobs

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.