Mary Wilson, co-fondatoarea trupei ”The Supremes”, a murit la vârsta de 76 de ani, în reședința sa din Henderson, Nevada. Impresarul său a anunțat vestea tristă, dar nu a dezvăluit cauza decesului.

„The Supremes” a fost fondată în 1959, în Detroit, pe vremea când Mary Wilson avea doar 15 ani. Această trupă inițial era formată din patru persoane, însă la scurt timp Barbara Martin a părăsit formația, astfel încât „The Supremes” a continuat ca trio feminin.

Consacrarea a venit în anii 1960 grație hit-urilor ”Baby Love” și ”You Can't Hurry Love”, trupa reușind să ajungă pe primul loc în topurile muzicale din SUA de 12 ori, potrivit HotNews.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.