Anastasia Liacanova, în vârstă de 26 de ani, și-a sacrificat viața atunci când o mașină a pierdut controlul direcției și s-a îndreptat către soțul și fiul ei. Femeia a sărit în fața mașinii pentru a-i proteja pe aceștia fără a sta pe gânduri.

Anastasia alături de soțul ei, Dimitri, îl duceau la grădiniță pe fiul său atunci când un șofer în vârstă de 67 de ani a pierdut controlul mașinii, pe un sector de drum acoperit cu zăpadă.

În momentul în care mașina s-a apropiat de cei trei, femeia a sărit în fața soțului și a fiului pentru a-i salva, fiind lovită din plin, informează Observator News.

În urma incidentului, șoferul ar putea fi condamnat la cinci ani de închisoare, Anastasia murind pe loc.

"A fost lovită în plin, s-a aruncat în fața mașinii, protejându-și fiul și soțul cu propriul trup", notează presa din Rusia.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2021 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.