Două sute de turişti britanici au fugit din izolare din hotelurile din Elveţia, unde se aflau în carantină ca măsură faţă de apariţia noii tulpini de coronavirus.

420 de turişti din Regatul Unit au fost plasaţi în carantină în staţiunea elveţiană de schi Verbier şi erau obligaţi să stea în camerele de hotel 10 zile. Potrivit presei elveţiene, aproape 200 dintre aceștia au fugit din izolare, informează Digi24.

„Au rămas în carantină o zi, apoi s-au furişat şi au plecat pe întuneric", a declarat Sonnstags Zeitung, purtătoarea de cuvânt a comunei Bagnes, din care face parte staţiunea de schi.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2020 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.