1.658 de decese şi 190.972 de noi infecţii cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate luni în SUA, ţara fiind pe primul loc în lume la numărul de cazuri de Covid-19. Peste 115.000 de persoane sunt internate în spital, cu forme grave sau moderate ale bolii.

Statele Unite au început campania de vaccinare, iar autorităţile speră că numărul cazurilor să intre pe o pantă descendentă, deşi, conform declaraţiilor oficialilor din Sănătate, se aşteaptă la o iarnă grea.

Preşedintele american, Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit luni prima doză din vaccin, în direct, la TV, pentru a-i mai linişti pe sceptici şi pentru a domoli impactul ştirilor false despre vaccin, potrivit CNN.

„Nu aveţi motive de îngrijorare”, a declarat Joe Biden, după administrarea primei doze a vaccinului anticoronavirus produs de companiile Pfizer şi BioNTech.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2020 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.