Donald Trump este ironizat de creatorii serialului „South Park” , într-un clip devenit viral, pe tema acuzațiilor de fraudă electorală.

Parodia, realizată cu tehnologia „deepfake” îl aduce în prim-plan pe Donald Trump, care citește o poveste cu reni, care este plină de subînțelesuri legate de înfrângerea sa în alegeri, informează Digi24

„A fost odată ca niciodată, într-o pădure, un mic ren. Toți renii erau de acord că el era cel mai bun ren dintre toți renii.

A doua zi un ren bătrân, morocănos și cu ochii adormiți a venit și a zis:

Citeste si:
Polonia anunță o lege care va interzice blocarea conturilor sau a...
Polonia pregătește o lege...

- Îl știți pe renul ala? Nu e minunat!

- Ba da, e minunat, au zis ceilalți reni.

- Cred că ar trebui să organizăm alegeri, adică să votăm ca să vedem care e cel mai bun dintre reni.

- De ce avem nevoie de alegeri? Nu avem nevoie de alegeri. Toată lumea știe că eu sunt cel mai bun. Pădurea nu a fost vreodată mai fericită!

Citeste si:
VIDEO: Mai mulți căței cu handicap au fost duși la râu pentru a se...
VIDEO: Mai mulți căței cu...

Renul magnific a zis:

- Bine, sunt de acord facem alegeri, dar numai dacă promiți că nu sunt trucate.

Iar ziua cea mare a venit în pădure și oamenii au votat. Oamenii au început să trișeze, numerele s-au schimbat, 300.000 numai în Pennsylvania! Și ei au zis: el a câștigat alegerile! Dar el nu a câștigat. Nu a câștigat, pentru că au trișat! Iar eu am luptat cinstit în alegeri.

Și știți ce s-a întâmplat cu micul ren? A murit. Și toți au plâns moartea sa. Nimeni nu a mai cunoscut fericirea vreodată. Și nu a mai fost Crăciun niciodată.”

Citeste si:
Sfaturile utile care îți ușurează viața
Sfaturile utile care îți...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.