Într-un articol publicat de NewYork Times, Meghan Markle, soția prințului Harry al Marii Britanii a dezvăluit că a pierdut o sarcină în vara acestui an.

Aceasta a declarat că tragicul eveniment a avut loc într-o după-amiază, în timp ce avea grijă de Archie, fiul ei.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan.

„Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a adăugat aceasta.

Tânăra a declarat că singurul mod prin care au putut să își revină, atât ea, cât și soțul ei, au fost să se întrebe reciproc „Ești bine?”.

Meghan şi Harry locuiesc în prezent în California, împreună cu fiul lor Archie în vârstă de un an, după ce au anunţat în martie că renunţă la rolurile de membri activi din cadrul familiei regale britanice.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2020 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.