Clientul unui bar din Cleveland, Statele Unite, a lăsat un bacșiș de trei mii de dolari în ziua în care localul s-a închis din cauza crizei sanitare.

Bărbatul venise să bea o ultimă bere în localul care urma să se închidă. Acesta a plătit pentru bere 7 dolari, însă a lăsat bacșiș 3.000 de dolari, iar gestul său i-a impresionat pe angajați, dar și pe proprietar.

După ce s-a uitat pe chitanță, proprietarul a alergat după client pentru a se asigura că bacșișul oferit nu a fost o greșeală. Bărbatul i-a spus că banii au fost lăsați intenționat și că îl roagă să îi împartă cu angajații, potrivit abcnews.go.com.

„Nu este nicio greșeală, ne vedem când redeschideți", i-a transmis bărbatul patronului locației.

„Eu și oamenii care au primit banii în acest moment dificil pentru noi suntem profund recunoscători pentru gestul impresionant pe care l-a făcut acest om", a scris pe o rețea socială Brendan Ring, patronul care s-a văzut nevoit să-și închidă afacerea din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus în Statele Unite.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2020 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.