Clientul unui bar din Cleveland, Statele Unite, a lăsat un bacșiș de trei mii de dolari în ziua în care localul s-a închis din cauza crizei sanitare.

Bărbatul venise să bea o ultimă bere în localul care urma să se închidă. Acesta a plătit pentru bere 7 dolari, însă a lăsat bacșiș 3.000 de dolari, iar gestul său i-a impresionat pe angajați, dar și pe proprietar.

După ce s-a uitat pe chitanță, proprietarul a alergat după client pentru a se asigura că bacșișul oferit nu a fost o greșeală. Bărbatul i-a spus că banii au fost lăsați intenționat și că îl roagă să îi împartă cu angajații, potrivit abcnews.go.com.

„Nu este nicio greșeală, ne vedem când redeschideți", i-a transmis bărbatul patronului locației.

„Eu și oamenii care au primit banii în acest moment dificil pentru noi suntem profund recunoscători pentru gestul impresionant pe care l-a făcut acest om", a scris pe o rețea socială Brendan Ring, patronul care s-a văzut nevoit să-și închidă afacerea din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus în Statele Unite.

Citeste si:
Prima cafenea din România cu produse pe bază de cannabis
La Timișoara s-a deschis...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.