Un bărbat din SUA s-a filmat în timp ce mânca o ceapă căreia nu îi simțea gustul din cauza infectării cu noul coronavirus.

Pierderea gustului și a mirosului sunt două simptome cunoscute ale noului coronavirus. Un bărbat din Statele Unite, testat pozitiv, a decis să se filmeze în timp ce gusta diferite alimente, printre care și ceapă, informează Digi24.

„Ok... Deci, am COVID și este într-adevăr îngrozitor. În sfârșit am găsit puterea să cobor din pat și să vin în bucătărie să îmi fac ceva de mâncare. Nu am mâncat nimic toată ziua, efectiv abia m-am trezit. Imediat ce mi-am făcut ceva de mâncare, am realizat că indiferent din ce mânânc nu simt niciun gust, iar asta este de departe una dintre plăcerile mele "vinovate", pizza. Iat-o. Mușc din ea și nu are niciun gust. Nu simt nimic. Întotdeauna am vrut să fac asta. Asta e o ceapă. Nimic! Pot s-o mănânc. Efectiv aș putea să o mănânc pe toată. Nu se poate așa ceva! Usturoi, chiar aici. Îl vedeți? Nimic! Nimic!”, spune el.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2020 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.