Joe Biden, noul președinte al Statelor Unite ale Americii afirmă că nu va impune carantină națională, în ciuda evoluției rapide a virusului COVID-19 din ultimele săptămâni.

„Nicio circumstanţă nu ar putea justifica în opinia mea o carantină naţională totală. Cred că ar fi contraproductiv'', a declarat democratul, care urmează să se instaleze pe 20 ianuarie la Casa Albă, scrie Agerpres, citat de Digi24.

SUA au înregistrat în 24 de ore, de miercuri până joi, 2.239 de decese cauzate de COVID-19, potrivit bilanţului prezentat de Universitatea Johns Hopkins.

În 12 noiembrie, consilierul lui Joe Biden din echipa epidemiologică privind Covid, Michael Osterholm, spunea că un lockdown național în SUA, timp de patru-șase săptămâni, ar putea să țină pandemia sub control, așa cum s-a întâmplat în Noua Zeelandă și Australia.

Directorul Centrului de Cercetare și Politică a Bolilor Infecțioase de la Universitatea din Minnesota declară că țara se îndreaptă spre „iadul COVID”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2020 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.