Președintele sârb, Aleksandar Vucic, a anunțat pe contul său oficial de Instagram că Patriarhul Irineu al Bisericii Ortodoxe Sârbe a murit după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Patriarhul Irineu al Serbiei, în vârstă de 90 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus pe 4 noiembrie și a fost internat într-un spital din Belgrad, informează Agerpres, citat de Digi24. La scurt timp, președintele Aleksandar Vucic a anunțat moartea acestuia printr-un mesaj postat pe contul său oficial de Instagram:

„Am fost onorat să vă cunosc. Oameni ca Preafericirea Voastră nu pleacă niciodată", a scris Vucic sub o fotografie în alb-negru a patriarhului.

Cu câteva zile înainte să fie depistat pozitiv, patriarhul a ținut slujba slujba religioasă după moartea mitropolitului din Muntenegru, în prezența unei mulțimi de oameni care au purtat măști de protecție și au respectat distanțarea socială.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2020 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.