Austria ia măsuri mult mai severe în cazul atacurilor teroriste. Cancelarul Sebastian Kurz a anunțat că guvernul său intenționează să implementeze pedeapsa cu închisoare pe viață pentru astfel de fapte ilegale.

Potrivit lui Kurz, Austria are un număr relativ mare de oameni care s-au alăturat Statului Islamic ori au încercat să facă acest lucru. Cancelarul spune că numărul „luptătorilor terorişti străini” în Austria depăşeşte 150, dintre care unii se află în închisoare, informează Digi24.

Această măsură vine după ce săptămâna trecută, la Viena, un jihadist a fost eliberat din închisoare înainte de termen, deși a ucis patru persoane.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2020 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.